Kjøpsbetingelser

 1. Ved kjøp av tilbudsvarer, kampanjevarer eller utgående produkter så er det ingen bytterett eller angrerett som gjelder.
 2. Reklamasjoner og retunering av mottatte varer må avtales før varen sendes i retur. Ikke avtalte returer vil ikke bli behandlet eller kreditert.
 3. Returomkostnigene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd).                                                                                    
Informasjon om angrerett :
 • Hvis du angrer på et kjøp i vår nettbutikk, er det angrerettloven som gjelder.
 • D.v.s. At du har 14 dagers angrefrist på kjøpet, der selger skal ha beskjed innen 10 dager.
 • Angrefristen forutsetter at kjøpet er over Kr.300,- inkl. frakt.
 • Det finnes også andre unntak og presiseringer i angrefristloven.
Plikter i henhold til angrerettloven:
 1.  Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet.(jf Angrerettloven § 6, punkt e
 2. Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side. (jf. Angrerettloven § 12 punkt a)
 3.  Dersom du benytter deg av angreretten ifm. med et tilvirkningskjøp, så er du pliktig til å betale de ekstra kostnadene som påbeløper for utført arbeid og medgåtte materialer (jf. Angrerettloven §16 første ledd).
 4. Dersom du ikke henter pakken og forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. Du vil da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Du vil da bli belastet med frakt kostnader tur retur og et gebyr pålydende kr 400,- til Motorsportdeler for behandling av saken.
 5. For varer hvor forsegling eller forseglet emballasje er brutt, gis det ingen returrett med mindre dette er skriftlig avtalt med selger på forhånd. I slike tilfeller kan kjøper ikke regne med å få tilbakebetalt hele beløpet. Normalt vil inntill 75% av nypris refunderes for å dekke utgifter ved verdiforringelse.
 6. Uavhentede bestilte/forhåndsbestilte varer vil bli fakturert i.h.h. til handling og reelle utgifter/forsendelser.
 7. Dersom du benytter deg av angreretten i forbindelse med et tilvirkningskjøp ,så er du pliktig til å betale de ekstra kostnadene som påbeløper for utført arbeid og medgåtte materialer (jf. Angrerettloven §16 første ledd).Angreretten gjelder 14 dager fra du mottar ordrebekreftelsen fra oss.Dersom du ikke henter varen du har bestilt eller ikke returnerer denne i henhold til angrefristloven,vil det påløpe vesentlige kostnader. Dette er kostnader i forbindelse med drift og produksjon.